Lični pekar Novaka Đokovića specijalno za tenisera pravi bezglutenski hleb: Otkrio recept – Vrlo je jednostavno (VIDEO)

Naš najbolji teniser Novak Đoković je na posebnom režimu ishrane, ne samo zbog sportskog načina života već i zbog intolerancije na gluten. Ne konzumira meso, i proizvode od belog brašna ali je uspeo da nađe zamenu koja je očigledno idealna jer postiže vrhunske rezultate. Ima dovoljno energije za višesatne mečeve. Osim toga, jedan od najboljih tenisera svih vremena ima i svog pekara.

Zoran Radlovački, majstor svog zanata, specijalista je za bezglutenske đakonije. Kada Novak sa porodicom boravi u Srbiji, specijalno za njih sprema hleb bez glutena i razne grickalice koje odgovaraju njihovom načinu ishrane.

Zoranova karijera traje skoro dve i po decenije, a zahvaljujući svojim veštinama radio je u elitnim mestima kao što je Crown Plaza. Poziv da postane glavni pekar restorana Novak nije mogao da odbije. Osmislio je i hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.

Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Novak najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav. Samo pratite uputstva sa snimka.

Izvor: hellomagazin.rs