Pevačica tužila Kulićku: „Uplatila sam joj 500 evra, ona me blokirala“ – Spremna da uđe u Zadrugu i suoči se sa Miljanom

Pevačica i bivša rijaliti učesnica „Parova“, Marina Barbi otkrila je da je prevarena od strane Miljane Kulić, kao i da je podigla tužbu protiv zadrugarke.

Kako Marina kaže, imala je dobru nameru da pomogne Miljani, kada ju je navodno upitala da joj pozajmi 500 evra, a zatim je podigla novac i kako kaže, blokirala je na društvenoj mreži Instagram.

„Bile smo okej, okačila je moju pesmu na njen stori, sve je bilo normalno. Zahvalila sam joj se. Nakon dva dana, zove me i plače, da joj je majka na operaciji, da je na ulici bez dinara, da joj hitno treba 500 evra na zajam. Ja joj pošaljem i ona me blokira posle toga. Zvala sam nakon par dana njene roditelje, oni su još gori od nje, toliko bezobrazni ljudi da su poverovali u njenu priču i mene izvređali. Tužila sam je“, ispričala je Barbi, pa dodala:

„Kada sam videla šta joj se desilo nakon operacije, spustila sam loptu, bilo mi je žao i povukla sam tužbu, ali naplatiću joj to duplo kad-tad“, istakla je Marina i potvrdila da je spremna na suočavanje u Zadruzi.

„Da, naravno da bih ušla u Zadrugu, želim taj susret, da me pogleda u oči nakon svih laži. Želim da rešim sve što imamo nerešeno. Zola je kvalitetan momak, dolazio mi je na nastupe, poklonio mi je 101 ružu, momak je predobar, razmenili smo brojeve, žalio mi se da ga Miljana proganja, da ga psihički uništava, ne samo njega, nego i njegovu majku“, otkrila je Marina.

Izvor: kurir.rs