Dnevni horoskop za 24. mart 2023. Bikovi, razmislite o promeni uslova – Rakovi uživaju u ljubavi

Ovan

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Posao: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni. Zdravlje: Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

Bik

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.

Blizanci

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namere. Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Rak

Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Lav

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica

Ljubav: Primećujete da se nešto neobično dešava sa partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Posao: Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju Vas različiti komentari u krugu saradnika. Zdravlje: Dajte sebi vise oduška i opustite se od napornih obaveza.

Vaga

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće Vam novi susret. Posao: Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Škorpija

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. Posao: U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i paktična rešenja. Zdravlje: Prati Vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Jarac

Ljubav: Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Moguće je da improvizujete samo do određene granice. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.