Lepa Brena uštedela 26.000 evra na parkiranju jahte: Folk diva uživa u Opatiji, a jahtu usidrila na drugom mestu

Folk pevačica Lepa Brena leto najčešće provodi odmarajući se na Jadranskom primorju. Sunča se gde su brodovi bogataša, ali svoju jahtu je usidrila na drugom mestu.

O tome su mediji pisali još 2016. godine i do danas se ništa nije promenilo. Jugoslovenska folk diva baškari se na svojoj jahti u Opatiji, a meštani i dalje zbiju šale na njen račun jer jahtu ne parkira u opatijskoj uvali, već u Rijeci. Razlog je prava sitnica… Za parkiranje u tom gradu plaća se 120 evra, a u Opatiji čak 2.300!

Ali bogata muzička diva i dalje ne odustaje od jeftinije parking-zone.

– Ima mnogo meštana koji bi se parkirali tu, a koji nemaju primanja kao ona, ali ne mogu od njenog plovila. Vlasnici brodova i jahti u Opatiji plaćaju godišnje 2.300 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 120. Gospođa Brena zna za tu foru, pa jahtu parkira u riječkoj marini, a u jeku sezone provoza se do Opatije. Ugura se među nas koji smo čitavu godinu ovde i pravi se važna. Glas o tome brzo se proneo našim gradom. U početku nam je to bilo smešno, ali kako godine prolaze, nije jer u medijima čitamo kako kupuje luksuzne tašne, naočare i automobile. Može joj se jer uštedi, dok meštani koji godinama žive tu svoje čamce moraju da ostavljaju u uvalama – otkrili su meštani.

Brena baš i ne mari za njihove priče. A i zašto bi.. Uštedela je 26.160 evra za godinu dana. Inače, Brena i njen suprug Boba Živojinović su pre par godina zamenili staru jahtu za moderniju od 100.000 evra.

– Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama – rekla je pevačica tada kad smo je pozvali za komentar.

Otkako ima problem zbog bespravne gradnje kuće na placu u vlasništvu Grada Beograda pored njihovog porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, Brena se ne javlja na telefon.

Izvor: kurir.rs