Lekina ćerka obelodanila vezu sa poznatim glumcem – Blistaju od sreće, ni daljina im ne može ništa

Ana Lečić, ćerka našeg proslavljenog glumca Branislava Lečića, već izvesno vreme uživa u skladnoj vezi sa crnogorskim glumcem Vuletom Markovićem.

Prema pisanjima crnogorskih medija, njih dvoje su se navodno zbližili na snimanju popularne serije „Dug mora“, a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta.

Na njihovim društvenim mrežama, postoje zajedničke fotografije na kojima su oboje nasmejani od uva do uva, što dovoljno govori o tome da i te kako usrećuju jedno drugo.

S obzirom na trenutne okolnosti, Ana i Vule funkcionišu na relaciji Beograd – Podgorica. To im ne predstavlja nikakav problem jer imaju maksimalno poverenje jedno u drugo, a uz mnogo ljubavi sve prepreke su premostive.

„Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti“, rekao je ranije crnogorski glumac za medije.

Inače, Anu je glumac Branislav Lečić dobio u braku sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović sa kojom je proveo 13 godina. Osim Ane, iz istog braka ima i sina Ivana, a iz drugog braka sa voditeljkom Ninom Radulović ima sina Lava.

Izvor: republika.rs