Legendarni brazilski fudbaler žestoko isprozivao Nejmara – Nije poštedeo ni Ronalda: „To je samo debeli čovek koji hoda ulicom“

Legendarni brazilski fudbaler Kaka bio je gost na engleskoj „beIN Sports“ i tom prilikom dao izjavu koja je frapirala njegove domaćine Džona Terija i Gerija Nevila. Posebno zanimljiv je bio deo vezan za njegovog još slavnijeg zemljaka – Ronalda.

„Čudno je to reći, ali mnogi Brazilci ne navijaju za Brazil. Ako vidite Ronalda kako šeta tu kod vas, to će vam biti ‘vau’, ali tu je situacija drugačija. U Brazilu je to samo debeli čovek koji hoda ulicom“, rekao je Kaka pa pojasnio:

„Naravno, mnogi Brazilci vole Ronalda, ja volim Ronalda, ali način na koji ga gledaju u Brazilu i izvan njega je drugačiji. Vidim više poštovanja prema njemu izvan zemlje nego u zemlji“, rekao je brazilski legendarni fudbaler.

Kaka je govorio i o statusu koji Nejmar ima u svojoj zemlji. Naime, as PSŽ-a otvoreno podržava bivšeg desničarskog predsednika Žaira Bolsonara.

„Trenutno mnogi ljudi u Brazilu pričaju o Nejmaru, ali na negativan način. Da li je to zbog njegovih političkih stavova? Možda jeste zbog politike, ali mi Brazilci ponekad ne prepoznajemo svoje talente“, zaključuje Kaka.

Izvor: espreso.co.rs