Biljana Jevtić priznala da ima trzavice u braku: Otkrila oko čega se svađa sa Acom i dala recept za uspešan brak

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Ipak, i u njihovom braku ima trzavica, kao i u svakom, a Bilja je otkrila kako su uspeli da pored svega održe skladan brak.

„Ima i kod nas trzavica, kao i u svakom braku. Obično se sukobljavamo oko Ivana, ja neću da popustim, a on bi da bude tolerantniji prema njemu. Nije to ništa specijalno, već kao i kod svih drugih ljudi. U svakom slučaju, mora da postoji tolerancija, to je najvažnije. Obično ja budem ta koja popušta“, kaže Biljana Jevtić, a Aca dodaje da ih nijedna svađa nije naterala da pomisle o razvodu.

„Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo“, kaže Ilić i zajedno sa suprugom potvrđuje da su nerazdvojni, što je i razumljivo, jer često nastupaju zajedno.

„Nema nekog recepta za dug i uspešan brak, jer kada bi ga bilo svi bi bili srećni. Valjda se ljudi nađu, mi smo nekako srodne duše, našli smo se, imamo ista interesovanja, bavimo se istim poslom i to je mnogo bitno na duži period. Razumemo jedan drugog. Mi putujemo i radimo zajedno, nekad smo i po 24 sata dnevno zajedno, i tako nam je lakše, što se kaže, sve je udvoje lakše“, kaže Biljana Jevtić.

Izvor: svet-scandal.rs