Krah nakon 19 godina ljubavi: Jelena Dokić sada se razvodi od čoveka zbog kojeg je okrenula leđa porodici

Bivša teniserka Jelena Dokić saopštila je da je stavila tačku na ljubav dugu 19 godina sa Tinom Bikićem. Jelena je bila velika nada našeg tenisa, kojoj su mnogi predviđali uspešnu karijeru, ali ju je u tome sprečilo mnoštvo događaja.

U maju prošle godine u medijima je odjeknula vest kako se ona navodno udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića, a sada je Jelena na svom Instagram profilu napisala kako su se njih dvoje rastali.

„Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim“, napisala je Dokićeva i dodala:

„Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno, ali se nadam da me još uvek čeka sreća i ljubav negde tamo. Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena i trenutno je sve u tome, da ustanem iz kreveta ujutru. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izlečenja. Borac sam i boriću se do kraja. Moja snaga volje da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to prošla i ranije, pa se nadam da ću opet uspeti“, optimistična je Jelena.

Inače, Jelena Dokić je napisala i autobiografiju pod nazivom „Nesalomiva“ u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma. Zbog događaja koji su obeležili njenu karijeru, svojevremeno je bila u fokusu javnosti.

Izvor: