Karleuša prozvala Cecu i Vojaža: „Ne znam šta je nanogicu učinilo srećnom“ – Ko bi svestan otišao da peva „Ubicama moga oca“

Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić i sestričina folk zvezde Cece Ražnatović, sinoć je proslavila 18. rođendan. Na proslavi u prestoničkom restoranu bilo je oko 150 zvanica, a tetka Ceca je za mezimicu priredila posebno iznenađenje.

Naime, Ceca je Heleni kao specijalnog gosta iznenađenja dovela Vojaža, inače sina telohranitelja nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je u pucnjavi bio teško ranjen.

Povodom proslave rođendana i gosta iznenađenje, uz kojeg je Ceca đuskala sve vreme, oglasila se Jelena Karleuša na Instagramu.

„Ne znam šta je nanogicu učinilo srećnom, Vojaž koji joj peva u lice „oko mene k*rve, pare, dr0ga“ ili činjenica da je davala alibi svojim kumovima za teško ranjavanje oca od tog istog Vojaža. Mislim, nadam se da nije svestan… jer ko bi svestan otišao da peva „ubicama moga oca“, napisala je Karleuša na Instagram storiju.

Inače, Ražnatovićeva i Karleuša su dugi niz godina u sukobu koji je završio i na sudu. Jelena koristi svaku priliku da „pecne“ Cecu, koja u najvećem broju slučajeva ne odgovara na prozivke. Da li će tako biti i ovog puta ostaje da se vidi.

Izvor: kurir.rs