Husa će glumiti Džeja, a sada se zna ko će igrati lik Marine Tucaković: Dugo se dvoumila, jedno je prelomilo

Život legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog biće pretočen u film „Nedelja“, a glavnu ulogu dobio je pevač dens grupe Bit strit, Husein Alijević Husa. Osim njega, za ulogu legendarnog pevača smenjivaće se još nekoliko glumaca, budući da film prati Džejev život od ranog detinjstva.

Jedna od glavnih uloga pripala je Anici Dobroj, a ona će tumačiti lik najvažnije osobe u pevačevoj karijeri Marine Tucaković. Budući da je baš ona od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu, ne treba da čudi što će i njena uloga u filmu biti centralna.

Upravo zbog toga producenti su odlučili da tu ulogu dodele Anici, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja.

„Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu“, otkrio je dobro obavešteni izvor i dodao:

„Mića joj je objasnio da niko neće moći iskrenije i autentičnije da odigra ono čemu je i ona sama svedočila. Sate u kafani uz viski i kafanu, prve taktove nekih od Džejovih najvećih hitova koje je uvek među prvima čula, smatrao je, moći će verno jedino ona da donese. Nakon toga, odlučila je da uzme scenario u ruke i prihvati se nimalo lakog zadatka“, ispričao je gore pomenuti izvor i primetio:

„Njena energija na setu je nezamenljiva. Pomaže i drugim glumcima, a pre svega Husi iz grupe Bit strit koji tumači Džeja. Najviše mu pomaže oko pokreta i nekih pevačevih originalnih gegova, tikova, mimike, koji su samo njemu bliski ljudi znali“, poručio je izvor na kraju.

Izvor: alo.rs