Karleuša frapirala stajlingom od 5.490 evra: Otkrila honorar za novogodišnju noć – Ovako će doskočiti poreskoj inspekciji

Pevačica Jelena Karleuša stigla u jedan beogradski hotel gde danas održ
ava konferenciju za medije povodom novogodišnjeg koncerta. Ona je, kao i uvek u takvim prilikama, došla i velikom stilu, a na sebi je ima dugi balenciaga kaput u bež boji, koji košta 2.790 evra. Tašna je istog brenda, i vredi 2.200 evra, a izgled je upotpunila belim naočarama od 500 evra, i čizmama na visoku štiklu u istoj boji.

Na konferenciju za medije pevačica je stigla veoma raspoložena, što se videlo po njenom osmehu, a prokomentarisala kako je danas lep dan.

Jelena Karleuša je izjavila da je honorar uzela u ajvaru i pozdravila poresku inspekciju. Dodala je da je nastup za Novu godinu skoro skroz rasprodat i da će sav novac koji će zaraditi uložiti u sledeći nastup.

„Pored standardnih igrača, biće i jedna ozbiljna ekipa Deda Mrazova, imaćemo i trubače. Potrudila sam se i osmislila da imamo od jedne tradicionalne noći, pa do nekog Ria i Las Vegasa. Biće puno stranaca. Kada je reč o samom nastupu potrudićemo se da to ne bude klasičan nastup, već ćemo imati interakciju sa publikom“, rekla je Jelena i dodala da će 31. decembra možda okupljenoj publici premijerno predstaviti novu pesmu.

„Biće nas preko 20, biće promena kostima… Odajem sada kolegama i dajem im ideje, ali pošto sve to puno košta, mislim da niko nije lud da ovoliko uloži koliko ću ja. A možda se desi i premijera nove pesme. U Novu godinu ulazim spremna, puna snage i energije. 2023. da bude u mom znaku jer tad izlazi moj album“, ispričala je Jelena.

Izvor: kurir.rs