Gurui, reiki majstori, a sada i ovo – Jelena Đoković najnovijim potezom izazvala bes javnosti: „Uništiće Novaka, odvaja ga od crkve“

Otkad je javno počela da promoviše zdrav način ishrane i života, Jelena Đoković pobrala je mnogo kritika javnosti. Sve je dostiglo vrhunac kada je u život porodice Đoković ušao španski guru Pepe Imaz, koji je, kako se tada pisalo, pomogao Novakovom bratu Marku da prebrodi psihičku krizu, a potom je postao i Jelenin i Novakov „savetnik“.

Baš u trenutku kada najboljem srpskom teniseru na terenu nije išlo baš najbolje, saznalo se da Pepe ima veliku ulogu u njegovom životu, pa je javnost krivicu svaljivala na Imaza.

Veća krivica pripisivana je Jeleni, za koju su smatrali da Novaka odvaja od srpske crkve i uvlači ga u druženje sa „sumnjivim tipovima“.

Taman kada se prašina oko toga slegla a Jelena počela da se pominje u pozitivnom kontekstu, kao što je angažovanje oko humanitarne organizacije, Novakova supruga rešila je da ponovo uzburka javnost.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu napisala da upražnjava gong kupku, te opet navukla bes na sebe i ponovo dobila niz negativnih komentara. Neki od njih su: „Uništiće Novaka“, „Znači da očekujemo da će Nole ponovo da gubi“, „Opet ona sa svojim glupostima“, nizali su se negativni komentari.

Jelena je pokušala da objasni o čemu se tačno radi objavivši video na Instagram storiju u kome njen reiki majstor, inače lekar Žarko Ilić, objašnjava lekovita svojstva iste.

Da li je ovo objašnjenje bar malo umanjilo bes koji je Jelena ponovo izazvala kod svojih pratilaca ostaje da vidimo. Gong kupka navodno pomaže u vraćanju emotivne i psihičke ravnoteže, rešava stresa i negativnih osećanja poput ljutnje i straha, a navodno je sve češće u svojim terapijama koriste i psihijatri. Uz pomoć gonga rade se meditacije.

Izvor: svet-scandal.rs