„Kad sam videla sina počela sam da se tresem“: Prija podelila najemotivnije trenutke sa koncerta

Pevačica Aleksandra Prijović otvorila je turneju „Od istoka do zapada“, spektakularnim koncertom u Štark areni. Prvom koncertu, koji se održao sinoć u Beogradu, prisustvovalo je preko 20.000 ljudi, koji su sa Aleksandrom u glas pevali njene najveće hitove.

Pevačici su se na bini pridružili i njen kum Aco Pejović i kolega Dejan Kostić. Na kraju nastupa publika je Aleksandru Prijović nagradila ovacijama i gromoglasnim aplauzom, zbog čega je zaplakala.

Nakon koncerta, Aleksandra je ispoštovala i medije, pa je otišla u salu gde se održala konferencija za medije.

Pevačica je sumirala utiske sa novinarima i dala svoj komentar nakon uspešne noći.

„Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela da plačem na svakih pet minuta, kako sam se stvarno osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije. Hvala svima koji su bili, nadam se da će svaki koncert biti ovakav“, poručila je Prija i otkrila koji su joj trenuci bili najemotivniji.

„Najemotivniji mi je bio sam početak, kad sam izašla na binu. Tada sam se najviše plašila, kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Onda kad sam videla sina isto, kako je bio veseo sve vreme. Kada sam se obratila publici prvi put, kad sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I kada sam posvetila pesmi baki i deki „Sve po starom“, ispričala je Aleksandra.

Jedno od pitanja novinara bilo je i da prokomentariše reči Jelene Karleuše, da joj je muzika treš i da je njena pesma „Dam, dam, dam“ kao iz 2001. godine.

„Mislim da nema potrebe da komentarišem, ja nikada nisam komentarisala takve stvari“, kratko je odgovorila Aleksandra Prijović.

Izvor: telegraf.rs