Za pet minuta posla majstor je Mini uzeo 3.000 dinara: „Jedva sam našla i to, neki čak i ne dolaze bez 50 evra“

Jedna Mina (46) doživela je neprijatnu situaciju kad joj je ključ od stana ostao sa unutrašnje strane ulaznih vrata koja su se zatvorila. Da bi ušla u stan morala je da pozove bravara i šokirala se cenom usluga ovih majstora.

Na ulaznim vratima Mininog stana postavljena ja brava koja se automatski blokira kada se vrata zatvore, tako da spolja više ne možete ući, bez ključa, čak i u slučaju kada ostane otključano.

„Uvek negde žurimo, jurimo, i tako mi se desilo da mi ključ ostane s unutrašnje strane ulaznih vrata. Imam drugi ključ, to nije problem, ali nisam uspela da tim drugim ključem izbijem onaj što je već u vratima, niti da na bilo koji način sama otvorim vrata. Šta ću, morala sam da pozovem majstora“, ispričala je Mina (46).

Kaže da je okrenula mnogo brojeva, te da su joj, u proseku, bravari tražili 4.000 dinara samo da odglave bravu, što je posao od pet minuta. Bilo je čak i onih koji neće da dođu bez 50 evra, a upornošću je uspela da nađe najpovoljniju opciju.

„Nije da ne cenim uslugu bravara, ali ovo je zaista jednostavan posao, koji pritom traje vrlo kratko. Majstor mi je za to uzeo 3.000 dinara, i još mi kaže da ne znaju šta će od posla. Zamislite deset takvih slučajeva u danu, to je već 30.000 dinara. Ozbiljan novac, nema šta“, primećuje Mina.

Izvor: mondo.rs