Jedna je sportsko čudo, a druga umetnička duša i mamina kopija: Nela Mihailović predstavila ćerke javnosti

Glumica Nela Mihailović i kompozitor Vladimir Petričević vezu su započeli pet dana nakon upoznavanja, verili se posle dva meseca, a venčali nakon šest. U braku, u kome su dobili ćerke Martu i Petru, duže su od 25 godina.

Skladna porodica sinoć se u punom sastavu pojavila na festivalu FEDIS, što je bila jedinstvena prilika da javnost upozna Martu i Petru.

Ćerke su nasledile Neline i Vladimirove umetničke gene. Marta je posle završene niže muzičke škole, na odseku klavira, upisala je džez odsek pevanja u muzičkoj gimnaziji „Stanković“ i već komponuje i piše pesme.

„Petra je naše malo sportsko čudo. Veoma je nadarena i još se traži, luta. Ona je uvek nasmejana i šarmantna, obasja svaku prostoriju u koju uđe. Obe su mlade, šta god da odaberu bićemo im podrška, najvažnije je da one budu srećne i zadovoljne svojim izborom“, rekli su ponosni roditelji jednom prilikom za Gloriju.

Za Martu, inače, kažu da je slika i prilika majke.

„Ćerke vaspitavam onako kako su mene vaspitavali. Usklađujem se s vremenom u kome živimo, tu pre svega mislim na uticaj društvenih mreža. Nikako ih ne volim. Svesna sam dobrog koje su donele, ali ne dopada mi se instant obrazovanje koje nude, da ne pričam o otuđenosti“, rekla je Nela i dodala:

Ljudi se sve manje gledaju u oči, a to se kosi sa mojim potrebama za živom rečju i kontaktima. Ali, tako je kako je. Moju decu čudi što nemam ni Fejsbuk, ni Instagram, ma ništa. I neću ih nikada imati“, zaključila je popularna glumica.

Izvor: hellomagazin.rs