Srele se oči u oči, nakon dve godine svađe: Evo šta se desilo između voditeljki Sanje Marinković i Vesne Dedić (FOTO)

Idealan odnos dve vodi+iteljke Vesne Dedić i Sanje Marinković zauvek je narušila svađa.

U Beogradu je nedavno organizovana žurka u čast obeležavanja 28. rođendana „Naxi“ radija, koja je okupila veliki broj domaćih i regionalnih javnih ličnosti. Važnost ove žurke pokazala se i u tome što je uspela da u istu prostoriju spoji neke zaklete neprijatelje. Nekada su važile za najbolje i nerazdvojne prijateljice, ali svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković koja se desila pre dve godine uslovila je da se danas, nažalost, vode pod gore pomenutom kategorijom.

Prošlo je već dosta vremena otkako svađa između ovih dveju voditeljki nije tema u javnosti, ali dve posađane voditeljke pojavile su se na pomenutoj žurci i tamo podgrejale stari plamen rata.Prva je na događaj stigla Sanja sa nekoliko drugarica i koleginica, da bi među zvanicama koje su među poslednjim stigle na žurku stigla i Vesna Dedić. Međutim, dok je Vesna dolazila, par metara od nje Sanja je izašla kako bi dala izjavu za televiziju, te su se u skoro praznom hodniku našle oči u oči.

Svađa između njih definitivno još uvek nije stvar prošlosti, niti će po svoj prilici ikada biti. Prošle su hladnokrvno jedna pored druge, a Vesna nije imala nikakav komentar dok se Sanja pravila da je previše zauzeta davanjem izjave. Organizatori ove zabave kao da su bili svesni do kakve situacije bi moglo da dođe, pa su obe voditeljke smestili na dva potpuno različita kraja sale.

Razlog zbog kojeg je i nastala svađa između Vesne Dedić i Sanje Marinković privatne je ali i poslovne prirode. Vesna se samo jednom oglasila na tu temu i rekla da je Sanja u nekom trenutku ugrozila njen profesionalni integritet. Međutim, još godinu dana pre toga je ova svađa nastala, a razlozi su bili osetljive, privatne i ženske prirode.

Izvor: story.rs