„Jadna moja deca ko im je majka“ – Tanjin bivši muž besan, majka ne podržava novu vezu: „Briga me za nju i njenog dečka“

Vest da je pevačica Tanja Savić opet srećna u ljubavi stigla je i do njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji.

Dušan nije detaljno upoznat s ljubavnim životom bivše supruge, ali ipak o tome ima svoje mišljenje. Kako kaže, njega ne zanima šta pevačica radi s drugim muškarcima, ali ne može da ostane imun kada se takve informacije pojave u medijima i to zbog njihove dece koje žive s majkom u Srbiji. Njih dvoje nisu zajedno poslednjih pet godina i ne komuniciraju, ali i te kako jedno drugo potkače putem sredstava javnog informisanja.

Nakon što je Tanja sama javno priznala da je zaljubljena, srećna i ispunjena u ljubavi, novinari su istraživali i došli do saznanja, koja još uvek nisu zvanično potvrđena. Navodno, pevačica je u vezi sa jedanaest godina mlađim muškarcem, izvesnim Muhamedom B. iz Bijeljine, a koji se zbog pevačice preselio iz Amerike u Beograd.

„Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne“, ispričala je Tanja nedavno.

Tim povodom redakcija Kurira kontaktirala je s Jovančevićem. Objasnili su mu detalje navodne nove ljubavi njegove bivše supruge, na šta je on ostao zaprepašćen:

„Jadna moja deca ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni reč više. Sve vam je jasno“, kratko je rekao on.

S druge strane, novu Tanjinu ljubav izgleda ne podržava ni njena majka Živana Savić. Pozvana da prokomentariše emotivni status svoje ćerke, kratko je odbrusila:

„Briga me i za Tanju i za njenog dečka. Ne morate tim povodom više da me zovete. Nemam šta da vam kažem. Takve stvari me ne zanimaju. Imam ja preča posla. Šta me briga da li se i s kim zabavlja moja ćerka“, rekla je Živana, a Tanja se po običaju nije javljala na telefon, tako da su sve informacije ostale na nivou spekulacija.

Izvor: kurir.rs