Isplivali detalji Anđelinog burnog ljubavnog života: Zbog Rusa milionera otac Veliša je zaključao u kuću

Kako piše Republika, Anđelu Đuričić je otac, kada je bila jedva punoletna, navodno, mesec dana držao zaključanu u kući. A, sve to uradio je kako bi je sprečio da se viđa sa bogatim Rusom, koji je bio znatno stariji od nje.

„Anđela je volela da se kreće s drugaricama po elitnim delovima Crne Gore. Imala je takvo društvo, sve mlade, lepe i zgodne devojke koje su od malih nogu učene da treba da jure novac i moć. Stalno su visile u Porto Montenegru, gde su samo stranci i bogataši. One su po društvenim mrežama gledale razne starlete i pevačice i shvatile su gde treba da se kreću da bi upecale lovatore“, ispričala je prijateljica porodice Đuričić.

„Uvukle su i Anđelu u tu priču jer je i ona sama bila imućna, pa je mogla da ih isprati. Visile su tamo 24 časa. Preko plaža, restorana i kafića. Svuda gde su mogle nekoga da sretnu. Ma svi su znali kakve su to devojke i čemu streme. Dok su se one opušteno šetkale, neko je stalno obaveštavao Anđeline roditelje šta se dešava“, kaže ona pa nastavlja:

„Kada su prevazišle kafiće, zašle su i u hotele. U jednom popularnom spa-centru upoznala je jednog Rusa, milionera koji tu ima kuću. Imao je mnogo para. Jedini problem bile su njegove godine. On je bio stariji i od Zvezdana. Viđali su se javno. Ljubakali su se pred svima. Kada je njen tata Veliša to saznao, našao je Rusa i malo je falilo da ga prebije. Anđelu je zaključao u kuću i nije joj dao nigde da izlazi. Bila je bukvalno vezana. Nije imala telefon. Kada mu se zaklela da neće više da vidi dedu Rusa, Veliša je rešio da je pusti“, ispričala je za Republiku prijateljica porodice Đuričić.

Izvor: republika.rs