Gledali ste ga u „Poteri“ a niste imali pojma da je unuk Cuneta Gojkovića: S timom osvojio milion dinara

Najmlađi član četvoročlanog tima, koji je u poslednjem izdanju „Potere“ osvojio impozantnu sumu od 1.185.000 dinara, bio je dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski.

Sergej je pokazao zavidno znanje u kvizu Potera. Gledaoci kojima je simpatični momak delovao poznato nisu pogrešili. Reč je o unuku barda naše narodne muzike Predraga Cuneta Gojkovića, koji poprilično sliči slavnom dedi.

Sergejevu majku takođe smo imali prilike da gledamo na tv ekranima. U pitanju je Katarina Gojković, glumica iz serije „Mama i tata se igraju rata“ i Kosovka devojka iz kultnog filma „Boj na Kosovu“. Katarina je igrala i u ostvarenjima „Kaži zašto me ostavi“, „Belo odelo“ i mnogim drugim.

Otac mu je ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski, za koga se Katarina udala kada je imala 33 godine.

„Udala sam se pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe“, ispričala je jednom prilikom Katarina u emisiji „TV lica“.

Izvor: hellomagazin.rs