Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić: Glumičina majka prvi put u javnosti – Otkriveno kako tašta slaže sa novim zetom

Popularna glumica o kojoj su mediji do skoro brujali jer je ostala u drugom stanju sa najboljim prijateljem i kumom svog bivšeg supruga, Anđelka Prpić uskoro će na svet doneti drugo dete. Iza braka sa poznatim beogradskim ugostiteljem, Anđelka ima sina.

Danas je u porodici Prpić posebno veselo, a povod za slavlje je rođendan glumičine majke Dušice. Izgleda da je Anđelkina porodica lepo primila novog partnera ćerke, pa je tako on sa glumicom i njenim sinom uživao na rođendanskoj zabavi njene majke.

„Duška, Dušice uvek vredne ručice. Šta bi mi bez naše Duške. Ispali bi ko sa kruške. Carica si naša ti, a volimo te najviše mi“, glasi simpatična poruka koju su Anđelka, njen sin, ali i partner napisali za majku popularne glumice koja se prvi put našla u javnosti.

U jednom restoranu uz pesmu i hranu, slavio se rođendan, a novi zet jako je privržen porodici svoje partnerke, što se vidi i njegovim potezom kada je zapalio svećice na torti.

Anđelka Prpić rođena je i odrasla u Požarevcu, odakle se kasnije otisnula u svet. Iako je završila Muzičku školu „Stevan Mokranjac‟, opredelila se za glumu, koju je pohađala u Novom Sadu, u klasi profesora Borisa Isakovića.

Izvor: espreso.co.rs