I posle razvoda od Dalile zadržao veru: Dejan Dragojević otišao na versko putovanje u Meku

Dejan Dragojević, iako se razveo od Dalile Mujuć, odlučio je da zadrži islamsku veroispovest.

Pobednik pete sezone rijalitija „Zadruga“ otputovao je u Meku. S obzirom na to da je vreme Ramazana, Dragojević konstantno deli objave vezane za islamsku veroispovest. Kako Kurir saznaje, Dejan posti ceo post.

„Ljudi iz Novog Pazara su organizovali putovanje na Hadž pošto je mesec Ramazana. Sa ljudima koji dele isto uverenje je otputovao i odlično se prilagodio. Vidi se da mu prija“, ispričao je izvor Kurira koji je na putu zajedno sa Dejanom.

Podsetimo, Dejan je i tokom svog boravka u „Zadruzi“ radio mnoge stvari koje su svojstvene islamskoj veroispovesti, te je u nekoliko navrata ponavljao obred poznat kao abdest.

Spekulisalo se da je zbog Dalile promenio veru i prešao u islam, a on to nikada nije zvanično ni priznao, ali ni demantovao. Komšija bivšeg bračnog para iz Gornjeg Šepka svojevremeno je otkrio ko je Dragojevića uveo i uputio u islamsku veroispovest i njihove običaje.

„Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, a ona ga je prevairla“, ispričao je tada komšija nekadašnjeg rijaliti para.

Izvor: kurir.rs