Teška situacija ujedinila porodice: Ceca pružila ruku pomirenja Oliveri – Svi se mole za fudbalera

Ceo svet ostao je u šoku kada se Dragiša Gudelj, mlađi Nemanjin brat odjednom srušio na terenu. Stručna ekipa mu je ekspresnom brzinom potrčala u pomoć i nakon 7 minuta Dragiša je opet bio na nogama, a njegov gest je oduševio sve.

Naime, kada su ga doktori stavili na nosila, on je insistirao da nastavi utakmicu, ubeđivajući doktore da se dobro oseća. Ipak, porodica Ražnatović i Gudelj pretprela je ogroman strah i bol zbog Dragiše koji je potom odmah prebačen u bolnicu na dalja ispitivanja.

Anastasija se nije odvajala od svog dečka Nemanje a sve je iznenadila i Ceca koja je sve vreme bila uz Gudeljeve i svoju ćerku pružajući im podršku, ljubav i toplinu.

„Svi bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali, on je jedan zdrav, mlad momak. Drago mi je da se odmah povratio. Želim mu sve najbolje, kao što želim i svojom deci“, ispričala je Ceca na snimanju emisije „Zvezde Granda“.

Pevačica je sačekala pogodan trenutak da Dragiša stane na noge kako bi se vratila za Beograd ali će svakako molitvama zameniti prisutvo u Sevilji do naredne prilike za putovanje.

„Fenomenalno je bilo. Kako može da bude kod ćerke i budućeg zeta. Željku je bilo još sjajnije nego nama. On je dete koje stalno pravi šou“, ispričala je Ceca.

Izvor: svet-scandal.rs