Humani gest Cece Ražnatović oduševio javnost: Na početku koncerta uputila apel i pozvala ljude da se uključe

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je napravila spektakularni koncert u Nišu. Brojna publika uživala je u njenom glasu. Na koncertu je bilo 15.000 ljudi, ali ono što je obeležilo veče bio je gest naše folk zvezde koji je oduševio javnost.

Naime, u prvim minutima koncerta Ceca je pozvala sve prisutne da pošalju SMS poruku 1503 na 3030 za Martina Lava Nikolića, što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Otvorila je koncert hitom „Beograd“, a publika je pevala sve pesme sa njom u glas, dok je Ceca posebno bila srećna što nastupa u svom rodnom kraju.

Koncertu su prisustvovali i njeni roditelji, a s obzirom da ove godine nije slavila rođendan zbog tragičnih događaja u porodici, ovo je na neki način i njena proslava.

„Imam deset godina više u odnosu na prošli koncert. Presrećna sam, ja sam i rekla večeras tokom koncerta, da je ovo za mene najlepša proslava rođendana, da proslavim pred ovolikim brojem ljudi, da to bude pred ovolikim brojem ljudi, da to bude moj jug Srbije, da to bude Niš. Ne postoji lepši poklon za mene nego kada te ljudi vole i podržavaju iz kraja iz kog si potekao“, rekla je Ceca nakon koncerta.

Izvor: alo.rs