Veliko slavlje u domu Goce Tržan: Danas joj je jedan od najsrećnijih dana u životu – Emotivnom porukom se obratila suprugu

Pevačica Goca Tržan je posle razvoda od Ivana Marinkovića, započela emotivnu vezu sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem. Mladi bubnjar bio je član njenog benda. Dugo je pokušavao da osvoji Gocu, a upornost se na kraju isplatila.

Pevačica je u nekoliko navrata istakla da joj je upravo Raša najveća podrška u životu, ali i u odgajanju i vaspitavanju ćerke Lene.

Danas oni imaju poseban razlog za slavlje. Naime, Radomiru je rođendan, a Goca je na svom Instagram nalogu tim povodom napisala emotivnu poruku kakve inače jako retko piše i time oduševila pratioce.

„Lako je biti srećna žena pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan“, napisla je Goca pored fotografije sa Rašom.

Raša i Goca uživaju u skladnom braku već deset godina, a izvesno vreme pokušavali su da dobiju dete putem veštačke oplodnje. Posle petog puta teška srca su odustali od te ideje.

Izvor: alo.rs