Hoće li Topalko i Jelena završiti na sudu: „Zvali su me iz Lovačkog Saveza da tuže Karleušu“ – Pevač dobijao pretnje od Jeleninih fanova

Novi medijski sukob nastao je pre nekoliko dana kada je pevač Milan Topalović Topalko podelio sliku iz lova, napisavši da je šuma njegov detoks, a na to je oštrim komentarima reagovala Jelena Karleuša, budući da je ona veliki pobornik prava životinja.

Jelena Karleuša tada je poručila Topalku da ona njega želi zauvek da detoksira, a nisu izostale ni grube reči. Topalko tada nije reagovao na njenu provokaciju, rekavši u svom duhovitom stilu da je „hteo da joj lajkuje komentar, ali nešto neće“. Pošto se sukob nije smirivao, pevač je sada odlučio da stavi tačku na priče i otkrije kako je postao lovac.

„Ja sam to shvatio da neko priča ko nije pre toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želeo. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, lekarske preglede, ali i bezbednosnu proveru kako bi dobio dozvolu“, objašnjava Topalović.

Pevač je takođe priznao i da je dobijao pretnje na društvenim mrežama, ali da se ne obazire previše na ono šta drugi pričaju o njemu.

„Ja sam dobijao i pretnje o tih ne znam kako da ih nazovem njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem“, ispričao je Topalko u emisiji „Grand Magazin“.

Izvor: kurir.rs