Haos na srpski način: Svatovi blokirali Pančevački most pa izazvali lavinu komentara – „Mogli bi lagano da ponesu titulu seljaci godine“ (VIDEO)

Danas je na Pančevačkom mostu nastao totalni haos kada ga je kolona svatova blokirala. Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak na kojem se vidi kako su stali na sred mosta, izlaze iz kola i pale crvene baknje. U jednom trenutku se i srpska zastava zavijorila. Naravno da je odmah krenula lavina komantara, dok je jednima bila simpatična akcija, drugi pak smatraju da je ovakvo ponašanje sebično i nedopustivo.

„Dečko koji je zaprosio devojku na mostu na Adi, juče se oženio i blokirao je Pančevački most. Izgleda da on mnogo voli mostove“, navedeno je uz objavu.

„Mogli bi lagano da ponesu titulu seljaci godine! I ako je jaka konkurencija“, „Iživljavanje“, „Gomila kretena i idiota! Trebalo je zvati policiju da im zapleni automobile“,“Kazna za ometanje saobraćaja i oduzimanje dozvole“, neki su od komentara ljudi koji su pogledali video.

Pored negativnih bilo je i oduševljenih korisnika na Instagramu: „Vidi ljubomornih duša po komentarima što ih niko neće, prijatelju kakve veze ima momak i devojka, odnosno svatovi sa vašom žurbom kad negde žuriš kreneš na vreme! Kolonu svatova ne valja seći ili bilo kako napasti, dečko je ocigledno znao u koliko će ovo biti na mostu ko je vama kriv što vaše obaveze ne prilagodite vremenu za koje nešto možete stići a za koje ne pa da uživate u ovako kratkom prizoru“.

„Mostovi spajaju ljude. Bolje to, nego da se venčao pred opštinskim sudom“, napisao je jedan korisnik.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: mondo.rs