Anđelka Prpić objavila srećne vesti, svi čestitaju: Iznenadiće vas sa kim ima dete (FOTO)

Ne postoji gotovo niko ko ne voli Anđelku Prpić, glumicu koja je osvojila apsolutne simpatije sitkomom „Andrija i Anđelka“. Trenutno je na vrhuncu populanosti, i kaže da voli svoj život i način na koji ga živi.

Nakon što je dokazala da je odlična komičarka Anđelka je postala vrlo tražena od strane reditelja u Srbiji i regionu. Dokaz su mnogobrojne serije na kojima radi, a u poslednje vreme, u prvom planu istakao se bosansko-hercegovački sitkom „Ne diraj mi mamu“ u kome tumači Dunju Sunovratilo.

Atraktivna Požarevljanka kadar deli sa Brankom Đurićem Đurom, Draganom Marinkovićem Macom, Jasnom Diklić ali i Reneom Bitorajacom sa kojim je nedavno snimila veoma zapaženu epizodu. Upravo je ta epizoda pokrenula niz priča da je Anđelka Prpić u drugom stanju po drugi put.

Nakon što je delić snimljenog materijala Prpićeve i Bitorajeca dospeo u medije uz glumičin komentar „Dobili smo bebu“ sa lutkom bebom u kadru, nema ko se nije zapitao da li je reč o skrivenoj poruci.

Saznalo se veoma brzo da je sve šala, kojom su se glumački partneri poslužili kako bi zaintrigirali javnost, da nastavi da ih gleda u novim epizodama. Vest da je Anđelka trudna po drugi put obradovala je nakratko njene fanove, koji su se ponadali da je glumica nakon razvoda pronašla ponovo nekoga sa kim deli emocije.

Izvor: story.rs