Gospodin iz RS napravio neodoljivu ponudu za „Srpska Open“: Dođite da gledate Novaka u tek registrovanom Golfu 7

​Teniska euforija drma Banjaluku i Republiku Srpsku – interesovanje za „Srpska open“ je ogromno, a primljeno je više od 200.000 upita za karte.
Velika je pomama za „kartom više“ a jedan gospodin napravio je „neodoljivu ponudu“ za mogućnost gledanja Novaka Đokovića i drugih teniskih zvezda uživo u Banjaluci.

Čovek je na popularnom sajtu za prodaju i kupovinu „Olx“ objavio da prodaje ulaznice za Srpska open ali i golfa 7.

„Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete Golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Michelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan“, stoji u njegovom oglasu.

Kvalifikacije za Srpska open počinju 16. aprila, a organizatori su saopštili su da će ulaz na mečeve kvalifikacija biti besplatan. Dovitljivost ljudi sa Balkana i njihov smisao za biznis su opet proradili, a kako je zainteresovanost za Srpska Open ogromna, nema sumnje da će gospodin uspeti u nameri da proda automobil.

Izvor: kurirsport.rs