Glumicu koju obožavamo u hit seriji život nije mazio: Ponudili joj sramnu ulogu u SAD – Ona brzo spakovala kofere za Srbiju

Glumicu koju obožavamo da gledamo u popularnim serijama, što zbog raskošnog glumačkog talenta, što zbog harizme i lepote, život nije ni malo mazio. Gledali smo je u kultnim domaćim filmovima i omiljenoj serijim “Radio Mileva”, gde je tumačila ćerku legendarne Olge Odanović koja joj je ujedno i obeležila karijeru.

Međutim, malo ko zna da je glumica Marija Vicković jedan period svog života provela u Americi, gde je završila master studije, ali i okusila gorčinu života u tuđini.

„U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u Njujorku. Čak sam pomišljala – ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije“, priznala je Marija.

„Naravno škola mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim, izjavila je Marija svojevremeno, te je dodala da je imala i nekoliko ponuda za snimanje filmova:

„Bila sam na dva kastinga i dobila sam ponudu za jedan film B produkcije. Trebalo je da glumim neku striptizetu. Meni to nije bilo interesantno, a snimanje je trebalo da počne za pola godine. Da sam želela da ostanem da živim tamo, možda bih i prihvatila ponudu, jer da postanete član Udruženja treba da snimite petnaestak filmova. Ja jednostavno nisam imala tu nameru, pa nisam ni prihvatila ulogu“, iskrena je bila Marija.

„Amerika je jako teška, a naši glumci tamo uvek ostanu uskraćeni za dobre uloge. Preispitala sam se da li bih mogla da vegitiram kao glumac, a i ne bih mogla da se odreknem pozorišta i uloga koje mene ispunjavaju“, ispričala je naša glumica koja se ipak odlučila da karijeru gradi u Srbiji, i u tome nije pogrešila.

Marija je u međuvremenu imala dosta uloga, uglavnom u pozorištu, a pojavila se i kao jedan od glavnih likova u seriji “Urgentni centar”, „Vojna akademija“, „Greh njene make“ i podsetila publiku na svoj raskošan talenat i lepotu.

Izvor: hellomagazin.rs