„Znala je da sam oženjen“: Bivši partner Tanje Savić otkrio detalje tajne veze – Reakcija njegove žene je hit

Pevačica Tanja Savić u jednom periodu se zabavljala sa oženjenim čovekom. Ona je navodno dve godine bila u vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, međutim kako se piše, pevačica je znala da je on oženjen, te se iz tog razloga na ovu temu nije oglašavala javno.

Da se ove romanse prisetimo navela nas je proslava koju je pevač Emir Habibović nedavno upriličio povodom krštenja deteta, a na kojoj se među brojnim estradnim zvanicama našao i bivši dečko Tanje Savić.

Kako piše „Svet“, popularna pevačica izostala je sa pomenute proslave, najverovatnije iz razloga da se ne bi srela sa Bađijem u koga je bila ludo zaljubljena.

„Tanja je od početka znala da sam oženjen i nikada od mene nije tražila da se razvedem. Možda joj je bilo jasno da to nikada ne bih učinio. Naša veza nije imala nikakvu budućnost. Nisam joj ulivao lažnu nadu, niti davao lažna obećanja“, govorio je tada Bađi.

„Gotovo sve vreme koje smo proveli zajedno, bio sam u alkoholisanom stanju, tako da se mnogih stvari i ne sećam. Ono malo vremena koliko sam bio trezan, grizla me je savest. Bilo mi je žao Tanje. Nisam joj posvećivao dovoljno pažnje, ne sećam se da sam joj išta pružio“, ispričao je pevač svojevremeno i istakao da je prekinuo tu vezu jer nije bilo smisla da mladu i perspektivnu devojku zadržava pored sebe.

On je, kako piše „Svet“, bio zahvalan Tanji što mu nije pravila ljubomorne scene, niti tražila da je izvodi i kupuje joj poklone, a kada se sve saznalo njegova supruga se čak javno našalila rekavši da „njenog muža ima dovoljno za obe“.

Sa druge strane, Tanji se nikako nije dopalo što je Bađi sve ispričao za novine, bila je jako besna i razočarana, a po svemu sudeći od tada ne želi ni da ga sretne.

Tanja i Bađi su se upoznali dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Ubrzo potom uplovili su u tajnu ljubavnu romansu koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada je Tanja započela vezu sa Darkom Filipovićem.

Izvor: story.rs