Glišić predstavio nove članove stranke: U SNS prešlo 7 članova POKS-a i jedna narodna poslanica

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić danas je predstavio nove članove stranke. U SNS je prešla poslanica sa izborne liste Patriotski blok Vesna Savović, kao i još sedam članova nekadašnjeg krila Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) koje je predvodio Žika Gojković.

Glišić je novinarima u sedištu SNS u Beogradu rekao da je u Srpsku narodnu stranku prešao i član Predsedništva tog krila POKS-a Dragan Đorđević, kao i šest poverenika iz niških opština.

„Poslednjih nekoliko meseci ovi ljudi su shvatili ko se bori za državu, a ko samo za cenzus i fotelju i poneki dolar iz stranih ambasada“, poručio je Darko Glišić.

Narodna poslanica Vesna Savović rekla je da je glavna politika stranke u kojoj je bila bilo očuvanje porodice i suvereniteta Srbije, ali da ništa od toga nije ostvareno. U objašnjenju je više puta ponovila da je „samo predsednik Aleksandar Vučić“ sposoban da privuče investicije, otvara nova radna mesta i poboljša životni standard.

Odgovarajući na pitanja novinara, predsdnik Izvršnog odbora SNS Glišić je rekao da ta stranka nikome ništa ne nudi, već da su novi članovi njih kontaktirali, jer su prepoznali sa kim žele da rade.

Što se tiče novog Pokreta za narod i državu, Glišić je izjavio da je ta ideja u početnoj fazi, a da će se stav stranke definisati do kraja maja.

Izvor: nova.rs