Filip Car se udvarao kraljici bakšiša: Aleksandra puca od ljubomore, pevačica otkrila detalje tajne prepiske

Atraktivna učesnica „Zvezda Granda“, Zorana Mićanović, nije samo osvojila srca publike, već i zadrugara, koji o njoj danima pričaju u Beloj kući.

Gde god da se pojavi Zorana nikoga ne ostavlja ravnodušnim kako svojim glasom, tako i izgledom, što dokazuje i jedno njeno pojavljivanje u Šimanovcima.

Aleksandra Nikolić je tokom emisije javno prebacila svom dečku to što je u tokužurke na imanju u utorak, gledao pevačicu, na šta je Filip Car otkrio sve o poznanstvu sa njom.

– Znamo se od ranije, pa sam se lepo javio. Devojka koju sam poznavao, koja je takođe pevačica, slikala se sa Zoranom, imale su neku zajedničku sliku, pa sam ušao da vidim. Dodao sam je i to je to, a možda sam poslao neku vatru, samo sam je dodao i to je to. To je ono kad nekoga znaš ali ne znaš, nismo se sreli nikada – rekao je Filip Car.

I ostali zadrugari su komentarisali izgled ove pevačice i došli su do zaključka da nije samo Filip gledao, već je većina bila očarana njenim izgledom.

Bilo je i priča i da je Janjuš bio sa njom u kontaku, a da su je gledali i drugi ukućani.

Zorana Mićanović se povodom toga oglasila i prokomentarisala priče rijaliti učesnika i otrkila je da li joj je zaista pisao ili nije.

– Bili smo jednom u komunikaciji, poslao mi je „vatricu“, pitao da li imam dečka i to je bilo to. U Zadrugu sam otišla da odradim svoj posao i bilo mi je veoma lepo. Sa Janjušem nisam nikada bila u kontaktu. Svim parovima želim svu sreću i mnogo ljubavi, ja nikome nisam opasnost – rekla je ova atraktivna pevačica.

Izvor: kurir.rs