Sad se zna zašto je Marko DNK morao da napusti Zadrugu: Poznati detalji njegovog zdravstvenog stanja

Marko Kocić, u narodu poznatiji kao Marko DNK napustio je rijaliti „Zadruga“ zbog lošeg zdravstvenog tanja, a njegova supruga Divna briznula je u plač kada je čula odluku Velikog šefa.

Divna i Marko zajedno su ušli u rijaliti krajem januara, a sada je Marko morao da napusti velelepno imanje. Naime, njemu je pre dva dana pozlilo, Kocić je loše psihički, a zna se i da je ranije već napuštao rijaliti upravo zbog ovog problema.

Izvor za Kurir tvrdi da su Marka udaljili iz rijalitija kako bi obavio razgovor kod psihijatra i psihologa, i utvrdilo se njegovo psihičko stanje.

„Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija“, otkrio je gore pomenuti izvor.

„Želimo da vas obavestimo, u dogovoru sa lekarima, doneli smo odluku da je zbog Markovog zdravstvenog stanja i pregleda, koje su doktori preporučili da uradi naknadno, najbolje da napusti „Zadrugu“ i boravi kod kuće“, pročitao je ovonedeljni vođa pismo iz produkcije.

Ovu odluku Velikog šefa najteže je podnela njegova supruga Divna DNK.

„Komšije će da mu pomognu, imamo i rodbinu. On nije navikao ovde. Ne podnosi galamu, sve ovo mu sveta. Mi smo radili sve zajedno, a sada je on otišao“, govorila je Markova supruga Divna kroz plač a nekoliko cimera ju je tešilo.

Izvor: kurir.rs