Ćerka Jasne Šekarić rodila ćerku Egipćaninu, a on joj tražio 75.000 evra i lažirao moždani udar: Evo kako danas žive Lea i mala Sofi

Mediji u Srbiji su u februaru prošle godine uveliko pisali o ćerki slavne streljašice Jasne Šekarić, Lei Šekarić i ocu njene ćerke Egipćaninu Aajedu Abubakrku, koji je lažirao da je imao moždani udar i tražio od Jasne i Lee 75.000 evra, kako bi se odrekao svih zakonom zagarantovanih prava oko deteta. Sofi, unuka Jasne Šekarić, napunila je jednu godinu, a izgleda da su se u njihovoj porodici malo stišale strasti.

Sofi je bila na svom prvom koncertu, što je streljašica objavila na društvenim mrežama. Naime, unuka Jasne Šekarić bila je na koncertu Beogradske filharmonije za bebe, što je bila predivna prilika da cela porodica ima nezaboravne trenutke.

Tri dame Šekarić pokazale su kako su se provele na koncertu, a Jasna je želela i da pokaže koliko je njena unuka za ovo vreme porasla. Naravno, opet nije želela da pokaže lice malene devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da je izlažu pritisku javnosti.

Jasna na svom profilu takođe objavila sliku na kojoj grli svoju unuku, uz koju je postavila samo emotikon srca.

Mart je veoma poseban za porodicu Šekarić jer je 10. marta rođena Lea, a njena majka je svojoj ćerki javno čestitala rođendan.

Nakon izuzetno teškog perioda koji su prošle, Jasna je svojoj ćerki napisala da je najvažnije da u životu zadrži osmeh.

Izvor: kurir.rs