Filip Car pobesneo pa najavio haos Dejanu Dragojeviću: Ponestalo mu strpljenja – „Ako ja počnem da pričam o verenicama… Ovo im je opomena!“

Filip Car se oglasio se za medije ne bi li odgovorio na sve koji udaraju na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić. On se takođe obratio i Dejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

– Lako za njihove fanove koji su opsednuti Alex i sa mnom, pa našom podškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli smo se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pricam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, use naše podaše, nek puste nas – rekao je Car.

Podsećamo, Dejan je danas progovorio o navodima da je verio Jovanu.

– Kad budem verio Jovanu, to će se znati, a i zabeležiti kod mene na Jutjub kanalu, i molim babe da mi pošalju prsten – rekao je Dragojević, a moglo bi se naslutiti da je ovim indirektno želeo da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

Izvor: kurir.rs