Duško Tošić napokon uhvaćen na delu: Isplivala njihova prva zajednička slika, zagrljeni su na tribinama

Životni saputnik i još uvek zakoniti muž pevačice Jelene Karleuše, nikada se nije u javnosti mnogo eksponirao, pa i nije čudno što je svako njegovo pojavljivanje senzacija za medije, a svaka slika Duška Tošića, koju retko podeli na društvenim mrežama, izaziva mnogo komentara.

Posle nekoliko meseci, na njegovom Instagram profilu osvanula je objava koja nam je otkrila kako i sa kim fudbaler provodi vreme, ali i kako izgleda, a zaslužna je fudbalska reprezentacija Srbije koja je ponovo na okupu.

Povod za to je istorijski, naši momci će večeras igrati meč protiv Litvanije koji može da nam donese veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, a Duško se našao kao podrška našoj selekciji na putu do Nemačke 2024.

Ova slika Duška Tošića sa zvezdama nacionalnog tima, najpre je objavljena na profilu fudbalskog saveza Srbije, a zatim je on istu podelio i sa svojim fanovima, koji su se oduševili.

Svi koji su se pitali da li je Duško nakon pevačice našao svoju srodnu dušu i upustio se u emotivnu vezu, neće doboti odgovor ovog puta, jer slika Duška Tošića otkriva samo ono što svi već znamo, a to je da je najposvećeniji svojoj najvećoj ljubavi – fudbalu.

Izvor: story.rs