Dragana Mirković se ovoga najviše plašila: Evo šta je rekla o devojci svoga sina, snaja u suzama (FOTO)

Sin Dragane Mirković oduševio je javnost, kada je objavio svoje fotografije na Instagramu. On je svojim stavom, držanjem i izgledom, iznenadio sve, te nema ko nije komentarisao koliko je zgodan. I pripadnice lepšeg pola su odmah krenule da se raspituju za njega, za njegova zanimanja, hobije, a ni bankovni računi porodice Mirković-Bijelić nisu ostali zapostavljeni.

Podaci do kojih je javnost došla dodatno naglašavaju vrednosti Marka Bijelića. Svi su bili fascinirani činjenicom da je završio čak dva fakulteta, da voli reli trke i sam u njima učestvuje, ali i da je takođe muzički talentovan na mamu, te svira klavijature, a na Instagramu je pre par nedelja objavio i prve tonove koje je napravio.

Školovan, zgodan, pametan, sposoban, samostalan, neke su od osobina koje sin Dragane Mirković poseduje, zbog čega se devojke maltene otimaju oko njega, a kako stvari stoje nijedna još uvek nije osvojila njegovo srce ili čak možda i jeste, ali Marko to vešto krije, pa čak i od svojih roditelja.

Koliko Dragana nije upoznata sa emotivnim životom svoga sina, govori njen odgovor dat u intervjuu za Svet, gde je rekla svoj stav o tome kako će reagovati ako joj sin u kuću, za snaju dovede neku starletu.

– Moja deca su dovoljno zrela i imaju šesto čulo na mene, dovoljno su inteligentna, pa mislim da ne može bilo ko da ih obrlati. A, na kraju krajeva, ne bih bila srećna i presrećna, ali ako se pokaže kao dobra osoba koja voli moje dete, naravno da će biti dočekana kao da dolazi sa nekog dvora – rekla je Dragana.

Izvor: story.rs