Dok Aleks i Car spavaju u izolaciji, Dejan vredno radi: Uhvaćen sa bivšim cimerima – Mnogi ne veruju prizoru (FOTO)

Dejan Dragojević poslednjih dana je u fokusu intresovanja medija nakon odluke da javno prekine vezu sa Aleks Nikolić zbog njenog ponašanja u Zadruzi. Bilo je stvari koje su i ranije smetale Dejanu, ali glavni razlog za okončanje veze bio je ulazak Aleksandrinog bivšeg dečka, Filipa Cara, sa kojim je ona postala sve prisnija, iako je znala da se Dejan zbog toga loše oseća.

Dok se bivši ljubavni par svakim danom sve više zbližava, a od sinoć i spava u izolaciji, sa druge strane, Dejan, nakon što je stavio tačku na odnos sa Aleksandrom, odlučio je da se posveti sebi, te vredno trenira i radi na svojoj figuri.

Dejan često objavljuje fotografije i snimke na svom jutjub kanalu, te jasno stavlja do znanja sa kim i kako provodi slobodno vreme.

Ovog puta uhvaćen je sa svojim bratom Davidom Dragojevićem, Markom Đedovićem i Franom Pujasom, a u opisu slike je obavestio pratioce, na koju će sledeću destinaciju otići. Mnogi nisu verovali prizoru, jer je poznato da je Dejan neko vreme nije bio u dobrim odnosima sa Markom Đedovićem koji se više puta obrušio na njega u svojim izlaganjima za crnim stolom.

Izvor: kurir.rs