Ceca odlučila da ovom muškarcu pruži još jednu šansu: Sad se zna i zbog čega je došlo do razlaza

Folk zvezda Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić počeli su da govore nakon četiri godine ćutanja. Iako se zapravo nikada nisu ni svađali, njihov odnos je zahladneo posle jedne emisije Amidži šoua jer je Ceca prestala da odgovara na pozive popularnog voditelja.

Amidžić je rešio da uzme stvar u svoje ruke, pa je skoro pozvao Cecu da je ugosti u svojoj emisiji i time ozvaničio njihovo pomirenje. Međutim, pevačica ga je odbila jer smatra da je prerano za njeno pojavljivanje, ali su se dogovorili da prvo u emisiju dođe njena ćerka Anastasija, a da Cecino gostovanje eventualno ostave za predstojeće praznike.

Kako je uopšte došlo do sukoba Cece i Ognjena? Sve je počelo 26. decembra 2018. godine, nakon prikazivanja emisije u kojoj je gostovala Jelena Karleuša. Ona je insistirala da se šou snima uživo, a potom je iznela niz ružnih reči na Cecin račun, što Amidžiću nije smetalo, pa je nije ni prekidao u izlaganju.

Gest voditelja Ceci je toliko zasmetao, da je posle Karleušinog gostovanja Ognjenu prestala da se javlja na telefon. Sve do sada, kada je odlučila da mu pruži još jednu šansu. Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić, uskoro bi trebalo da se vide, a ona će nakon toga gostovati u njegovoj emisiji.

Izvor: svet-scandal.rs