Dnevni horoskop za 8. decembar 2022. Lavovi, polazite od pogrešnih informacija – Vodolije gube strpljenje

Ovan

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Bik

Ljubav: Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Posao: Poslovna klima nije po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Zdravlje: Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

Lav

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Devica

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vaga

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Škorpija

Ljubav: Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Posao: Umete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Strelac

Ljubav: Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savesti u susretu sa voljenom osobom. Posao: Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja. Zdravlje: Rasteretite se suvišnih briga, ulepšajte svoje raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite ljubavnog partnera. Posao: Ne budite razmetljivi pred saradnicima, na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i neka sportska aktivnost.

Vodolija

Ljubav: Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da Vas uslovljava. Budite promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.