Dnevni horoskop za 6. decembar 2022. Device, važno je da uradite samo jedno – Bikovima danas sve ide od ruke

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Posao: Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Posao: Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Rak

Ljubav: Bez obzira na iznenadni zanos, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Posao: Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju Vaše kriterijume. Zdravlje: Suviše se opterećujete, potrebna Vam je relaksacija.

Lav

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

Vaga

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje. Posao: Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada nesigurnost. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Škorpija

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doči na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Strelac

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Jarac

Ljubav: Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, pre nego što progovorite. Posao: Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Zdravlje: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Posao: Imate dobre ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje Vašem uticaju. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.