Dnevni horoskop za 27. novembar 2022. Bikovima sve ide nabolje, Lavovima odmor neophodan

OVAN

Zahvaljujući sposobnostima koje imate dobijate zahvalnicu u vidu poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira što je količina vašeg truda znatno veća od dara koji dobijate.

BIK

Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju onako kako je oduvek trebalo. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali to. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

BLIZANCI

Preokupirani ste novčanim problemima, partnerskim odnosima i dilemom o ulaganju. Od vas se očekuje da se adaptirate, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

RAK

Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

LAV

Ovo je nedelja kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo.

DEVICA

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osećate sigurnije pa samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na bilo kakvom planu.

VAGA

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ako želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da vama neko radi.

ŠKORPIJA

Odlične vesti stižu iz inostranstva. Nekome vaše ideje deluju veoma zanimljivo. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Svemu pristupite racionalno i strpljivo vucite poteze.

STRELAC

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo vratite u vezu s osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.

JARAC

Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Ukoliko danas ne poslušate savet prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi, nisu svi isti.

VODOLIJA

Da biste ostvarili veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama.

RIBE

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Ali sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti.