Fudbaler poklonio ženi lokal na tri sprata vredan 250.000 evra: Ana pokrenula sopstveni biznis

Fudbaler Predrag Rajković u skladnom je braku sa suprugom Anom Rajković već tri godine i velika joj je podrška u biznisu koji je početkom prošle godine pokrenula.

Ovaj poznati sportista želeo je da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra, kako saznaje Alo.

– Kada je Ana pokrenula posao i osnovala brendove obuće i odeće nije ni slutila koliki će uspeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Oduvek je htela da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, dugo je maštala o velikom lokalu. Tu želju joj je ispunio suprug koji je pre nekoliko nedelja pronašao prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra – ispričao je izvor i otkrio da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio životnu želju.

– Peđa se oduševio kada je video lokal koji se prostire na 800 kvadratnih metara, na tri sprata, i veoma brzo se sa vlasnicima dogovorio oko kupovine. Kako Ana planira da radi i odeću za odrasle, znao je da je taj prostor i više nego savršen za nju. U pitanju je novogradnja, pa nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Za Peđu su se sve kockice sklopile i jedva čeka da se njegova izabranica posveti opremanju lokala – navodi izvor blizak porodici ijoš dodaje da će ključevi od tog prestižnog lokala biti u rukama njegove supruge već krajem godine.

– Iako je Ana videla lokal i pre više meseci joj je Peđa predložio da ga kupe, ona ga je tada odgovarala od te ideje. Oduševila se jeste ovim prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. Međutim, on je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen – zaključuje izvor iz porodice Rajkovića.

Podsetimo, Ana i Predrag Rajković u braku su od 2018. godine i imaju sinove Reju i Tadiju, a zanimljivo je to što se par upoznao zahvaljujući fudbalerovoj tetki koja je želela da kupi psa Anine mame. Naime, majka Ane Rajković ima odgajivačnicu pasa, a fudbaler i manekenka prvi put su se sastali kako bi Peđa tetki ispunio želju i kupio joj psa.

Izvor: kurir.rs