Dnevni horoskop za 26. novembar 2022: Jarčevi, slušajte intuiciju – Ribe imaju bračnu raspravu

Ovan

Posao: Pazite na svoj način izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Ljubav: Imate svoju oprobanu taktiku za osvajanje. Nastavite tako i dalje. Zdravlje: Kanališite svoju kreativnu energiju.

Bik

Posao: Koncentracija je potrebna da biste sve organizovali. Ljubav: Sve može da se prilagodi vašim zajedničkim potrebama. Zdravlje: Potrebno vam je više vitamina.

Blizanci

Posao: Neko vam kvari plan i meša se tako što daje stalno neke primedbe. To sigurno nećete da trpite. Ljubav: Realno odmeravate svoje mogućnosti. Zdravlje: Prijaće vam zabava, da vas podstakne na bolje raspoloženje.

Rak

Posao: Dobra procena osoba koje sarađuju sa vama mnogo će značiti za dalji rad i napredak firme. Ljubav: Volite tihu atmosferu, bez obzira da li ste u braku ili sami. Ako tražite ljubav, naćićete je preko dobre prijateljice. Zdravlje: Težite prirodnom lečenju.

Lav

Posao: Treba dobro rasporediti i posao organizovati kako bi postigli što veću efikasnost. Tu ste neprocenjivo dobri. Ljubav: Emotivno ste pogođeni nekim raskidom ukoliko ste mađi pripadnik ovog znaka. Zdravlje: Čuvajte stomak.

Devica

Posao: Smatrate da se izašli iz kriznog perioda. U pravu ste, ali ste sada u fazi kada tek morate da se pokažete. Ljubav: Vaša nestrpljivost zbunjuje partnera. Željni ste ljubavi. Zdravlje: Bavite se sportom.

Vaga

Posao: Povoljan dan, naročito posle 15h, za novac i ugovore. Ljubav: Pokušajte da neke praktične aspekte spojite sa ličnim zadovoljstvom. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Škorpija

Posao: Danas je bitno da planirate sve polako i precizno. Uticaj drugih je izvestan. Ljubav: Nalazite se u nekoj emotivnoj krizi koju morate da prevaziđete što pre. ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez telesnih tegoba.

Strelac

Posao: Pazite na detalje. Znate da budete ponekad u poslu površni samo da bi sve završili što pre. Ljubav: Nemojte po svaku cenu forsirati ljubavni tempo ako nije vreme za to. Zdravlje: Problem sa ramenima.

Jarac

Posao: Mesec je još uvek u vašem sazvežđu pa vam je savet da slušate svoj unutrašnji glas. Ljubav: Emotivno ste vezani za jednog pomalo ali neobično hirovitog Raka. Zdravlje: Čuvajte stomak, jetru, žuč. Žene, obratite pažnju na reproduktivne organe.

Vodolija

Posao: Sve mora da se završi na jedan dobar način. Svaki posao koji započnete bilo bi dobro da vi to završite. Ljubav: Moguće da vam je veza u konfuziji zbog dešavanja od predhodnih noći kada ste lumpovali. Zdravlje: Dobro se osećate.

Ribe

Posao: Snalažljivost i prirodnost su dve osobine koje vas predstavljaju u najboljem smislu reči. Ljubav: Kao da očekujete nešto da vam se desi iznenada. Ribe u braku imaju manju raspravu. ZDRAVLJE: Čuvajte se pada, povreda.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs