Dnevni horoskop za 18. jul 2022. Škorpije, nemojte rizikovati bez preke potrebe

Ovan

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi i taktični. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Zdravlje: Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Ljubav: Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Posao: Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

Rak

Ljubav: Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja. Uzalud trošite »velike reči« objašnjavajuci svoje namere. Posao: Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Lav

Ljubav: Nalazite se u fazi nostalgičnog raspoloženja, nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna pažnja. Posao: Ukoliko zatražite nečiju podršku, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Sve se svodi na princip »uzimanja i davanja«. Zdravlje: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

Devica

Ljubav: U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Posao: Na Vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Posao: Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Škorpija

Ljubav: Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Posao: Ugledajte se na jednu uspešnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez preke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Strelac

Ljubav: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Jarac

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali pre ili kasnije sve dođe na svoje pravo mesto. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Vodolija

Ljubav: Postoje različita ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na trikove koje koristite pred voljenom osobom. Posao: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.