Dnevni horoskop za 12. decembar 2022. Ovnovi, očekuju vas različiti problemi – Bikovi gube motivaciju

Ovan

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju slabost. Nema potrebe da »kažnjavate« voljenu osobu. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Zdravlje: Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Bik

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, postupci dovoljno govore o osećanjima. Posao: Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Posao: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Rak

Ljubav: Avantura može da Vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Posao: Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa jednom osobom. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili hobi.

Lav

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Devica

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga

Škorpija

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Jarac

Ljubav: Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Pokušajte da usrećite porodicu. Važno je da da razumete i odgovorite na nečije emotivne potrebe. Posao: Vaš način razmišljanja deluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspeh ili dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje Vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.