Dirljiv trenutak na proslavi Ražnatovića: Sloba zapevao pesmu posvećenu Arkanu – Veljko se prekrstio, a Cecin potez još se prepričava

Veljko Ražnatović juče je dobio drugog sina Kristana, koji se rodio na dan rođenja pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana. U velelepnoj vili u Ljutice Bogdana, ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović priredila je gala slavlje i bila je jedna od najveselijih na proslavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Proslavi je pored porodice i prijatelja prisustvovalo i pola estrade. U jednom trenutku, kada je Sloba Radanović zapevao „Oj svijetla majska zoro“, Ceca se popela na stolicu i zapevala iz sveg glasa.

Mnogi su se prisetili da su se Ceca i Arkan najviše veselili kada je počela upravo ova pesma na njihovoj svadbi.

„Oj svijetla majska zoro, majko naša Crna Goro, majko naša… Sinovi smo tvog stijenja, i čuvari tvog poštenja“, orili su se stihovi u vili na Dedinju. Veljko Ražnatović je sve vreme stajao i pevao, pa se i prekrstio kada se spomenuo „sveti Lovćen“!

Podsetimo, Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine po svim pravoslavnim i srpskim običajima. Kada je na samom veselju krenula pesma „Oj svijetla majska zoro“, Arkan je skočio, popeo se na sto i zapevao, a Ceca ga je zdušno pratila.

Ražnatovići su proreklom iz Crne Gore, a otac pokojnog Arkana je bio oficir JNA koji je bio Crnogorac sa Cetinja. Željko je uvek bio ponosan na crnogorsko poreklo, a to je preneo na sve svoje sinove.

Izvor: kurir.rs