Dejan Dragojević progovorio prvi put nakon prevare: Zaprepastio sve izjavom o Filipu i o novoj devojci

Rijaliti učesnik Dejan Dragojević pojavio se prvi put u medijima nakon javne prevare, pričao je o trenutnim dešavanjima, kao i o emocijama prema bivšoj devojci, ali i prema Filipu Caru, koji je po drugi put uradio istu stvar.

On je otkrio kako se oseća nakon prevare, ali šta je to što mu okupira pažnju otkako je ostao sam.

– Nema šta da budem bolje, na snimku koji sam izbacio rekao sam kako stvari stoje. Najveće zasluge idu Davidu, koji je uz mene stalno. Bavim se samo sobom, tako da nemam vremena da gledam rijaliti. Putujem, radim na nekom biznisu i to je poslednje šta želim da radim. Ne stižem ni portal da otvorim, na telefonu je sve i svašta. Ljudi mi svašta šalju, da znam ko mi šta misli i šta se dešava ali ne želim da budem informisan… – rekao je Dragojević.

Pobednik pete sezone, priznao je i šta njegova mama Biljana kaže na sva ova dešavanja:

– Mama ne obraća pažnju kada David i ja nismo u rijalitiju. Pink nam je stalno upaljen, ali ne pričamo o rijalitiju i tim temama – iskren je Dejan.

Njegova bivša devojka Aleksandra jrekla je da nije podržana od Dejana u nekim situacijama, a on je na to, u svom stilu rekao sledeće:

– Sve su to samo izgovori. Ne želim da sada pričam o tome, da branim sebe, napadam nju ili obrnuto… Njoj je želja za rijalitijem bila mnogo veća nego za opstankom u spoljnjem svetu. Kada sam izašao iz rijalitija, vratio sam se u svoju dečačku sobu, nisam imao sebe, izgubio sam svoj identitet, tako da nisam imao ni svoju sigurnost a kamoli da budem sposoban da je pružim nekom drugom. – rekao je Dejan.

– Svako u životu treba da ima jednog Filipa, koji ti uvek otvori oči. Meni je on drag!Bilpo mi je krivo u početku, ali kada sam video šta mi se sve otvorilo, mislim da nema potrebe da imam gard… Sve što uzima, meni nije valjalo, tako da je sve u redu – kroz smeh je rekao Dejan.

Što se tiče razvoda, on je otvoreno objasnio kada će se to dogoditi, ali je i ispričao da li se sreo sa bivšom suprugom. Takođe je i priznao da li ima novu devojku, kao što su mediji pisali nedavno.

– Cela ta priča će se vući dok sam živ. Razvod će se desiti u skorom periodu. Nismo se sreli, ne postoji ni šansa za to jer ne idemo na istim mestima… Ne idem nigde gde se kreće sigurno 90% ljudi… Više volim neutralnije mase. Bilo bi suludi da imam nekoga, jer bi to bila ista emocija a drugi akteri. Želim sebi da dam vremena, da se malo ohladim od svega, iskuliram, pa ćemo lako kasnije… Želim da se tetoviram, iako mi i David i mama govore da ne bi trebalo, ali eto to mi je sada kao simpatično – rekao je Dejan.

Izvor: kurir.rs