Evo kako danas izgleda Kebina ćerka: Promenila je lični opis, nećete je prepoznati (FOTO)

Nekadašnja srpska pevačica Nataša Kojić Taša, već skoro deceniju živi u Americi, a osim poslova, promenila je i izgled totalno.

Nataša živi već godinama u Los Anđelesu i povukla se iz javnosti u potpunosti, međutim veoma je aktivna na društvenim mrežama. Ona često objavljuje svoje fotografije i video snimke na kojima se može videti da izgleda potpuno drugačije.

Više nije plavuša, već je sada brineta, a mnogi komentarišu i da je imala mnogo estetskih korekcija na licu.

Natašini obrazi sada su popunjeniji, lice zategnutije, kapci otvoreniji, usne popunjenije. Do ovakvog efekta obično se dolazi ubrizgavanjem hijalurona ili botoksa. Taša nikada nije potvrdila da je menjala svoj izgled, ali je definitivno promena očigledna.

Nataša je danas neprepoznatljiva, ne znamo da li je to postigla zahvaljujući estetskim zahvatima ili fotošopu. Ali kad objavi snimke još uvek se vide naznake one stare Kebine ćerke.

Inače, ćerka Dragana Kojića Kebe postala je članica ekipe novog filmskog ostvarenja „Megan“, koje će se u bioskopima širom sveta prikazivati početkom januara, kao i na poznatoj platformi Netfliks.

Ona se prvi put na muzičkoj sceni pojavila 2001. godine kao sedamnaestogodišnja devojka, koja je tada izgledala totalno drugačije, a svojim aktraktivni izgledom plavuše privlačila jemnogo pažnje. Ona je izdala tri albuma za „Grand“ produkciju. Kebina ćerka upamćena je po pesmi „Fatalna i plava“.

Izvor: kurir.rs