Darko Tomović oženjen je 15 godina mlađom kolegenicom: I ona je završila glumu, ali se bavi potpuno drugim zanimanjem

Glumac Darko Tomović (59) najpoznatiji je po ulogama u filmovima „Montevideo, Bog te video“, „Lepa sela lepo gore“, kao i u seriji „Igra sudbine“. On je godinama važio za miljenika ženskog roda, a i on sam je želeo da „momkuje“ što je duže moguće. 15. januara 2012. godine rekao „da“ jednoj prelepoj Nini, i od tada se njegov život potpuno promenio.

Supruga Darka Tomovića je petnaest godina mlađa od njega, a i sama je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, međutim ne bavi se poslom za koji se školovala, već kognitivno-bihejvioralnom koučingu.

‒ Kao i svaka žena, presvukla sam se milion puta. Na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to-to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju ‒ rekla je Nina jednom prilikom kako je izgledao njihov prvi izlazak.

‒ Priredio mi je pravi šok kada je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na katedri za balet. Poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Sve vreme sam se razmišljala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili, ne daj bože, Dragan Petrović Pele, koji je naš asistent, a Darkov klasić i veoma blizak prijatelj ‒ rekla je Nina koja je u braku sa Darkom već jednu deceniju.

Kruna njihove ljubavi je desetogodišnja ćerka Lana, čije slike ponosni tata povremeno podeli na sa javnosti, na svom Instagram profilu.

– Darko mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni tokom rasprava. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što naravno nije garant da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, nego živimo danas – rekla je Nina jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs